2013. november 25., hétfő

Macaron

Még mikor Párizsban jártunk, akkor kóstoltuk meg a Macaront. Elég édes és tömény sütemény, ami ráadásul tele van cukorral, de ennek ellenére még Apacának is ízlik, persze nem nagy mennyiségben. Viszont nagyon mutatós.
Októberben a kuponos vásárlási hétvégén volt a kuponok között a Chefparade főzőiskolába is 25%-os kupon, így megnéztük, hogy milyen tanfolyamok is vannak és rátaláltunk a Macaron készítő tanfolyamra, amin tegnap Anyaca részt is vett. Az eredménye pedig ez lett:


Így elsőre elég jól néznek ki és az íze olyan, mint amilyet Párizsban is ettünk J Receptet pedig majd akkor hozunk, ha teljesen önállóan itthon készítjük el, amire nem kell soká várni…

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.